VENUES

 

 

 

Sint-Gorikshallen

Halles_St_Gery.png

Sint-Goriksplein 1
1000 Brussel
sintgorikshallen.be/

Bekijk kaart

Gebouwd in 1881 zijn de Sint-Gorikshallen een uitzonderlijk gebouw, opgetrokken in de typische architectuur van de Vlaamse neo-Renaissancestijl in het historische hart van Brussel, dat zowel plaatselijke als internationale bezoekers verwelkomt. Als tentoonstellings- en evenementenruimte in het hart van Brussel werken de Hallen een hybride programma uit met tentoonstellingen, ontmoetingen, conferenties, voorstellingen en concerten. Het staat bekend als één van de belangrijke symbolen van het Brussels HoofdstedelijkGewest.

Bezoek ons in het centrum van de Sint-Gorikshallen gedurende het hele festival: van dinsdag 11 tot vrijdag 14 juni 2019. Elke dag open vanaf 10u en uiteraard ook ’s avonds na de voorstellingen voor ontmoetingen en drankjes (tot 01u). Het dagprogramma van het Festivalcentrum wordt binnenkort bekend gemaakt.

Zie onze Programmapagina voor meer informatie.

 

 

De Kriekelaar

Foto nieuwe zaal.jpg

Gallaitstraat 86
1030 Schaarbeek
www.dekriekelaar.be/

Bekijk kaart

Bij De Kriekelaar kan iedereen genieten van concerten, theater en feestjes. De Kriekelaar organiseert regelmatig activiteiten voor het hele gezin en treedt op als een centrum voor informatie over het leven in de stad. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen die op zoek is naar gezelschap, kunst en cultuur of een leuke activiteit om zich te ontspannen.

Zie Dancer by 21 Common in De Kriekelaar op dinsdag 11 juni 2019.

 

 

beursschouwburg

beursschouwburg_buidling_bram_tack_-_juli_2014_-_gevel5_light.600x0.jpg

Auguste Ortsstraat 20/28
1000 Brussel
www.beursschouwburg.be

Bekijk kaart

Beursschouwburg is een multidisciplinair kunstencentrum in het hart van Brussel. Het is de perfecte plek voor theaterproducties, performances, films, concerten, tentoonstellingen, debatten, lezingen, feesten en een drankje in het beurscafé. Vandaag biedt de Beursschouwburgt vooral een inspirirend platform voor wat zich tussen de verschillende kunstendisciplines afspeelt.

Zie The Tailor of Inverness by Dogstar Theatre Company en Letters for Peace by Graeme Stephen in Beursschouwburg op woensdag 12 juni 2019.

 

 

Théâtre de la Vie

Theatre de la vie.jpg

Dwarsstraat 45
1210 Sint-Joost-ten-Noode
www.theatredelavie.be/

Bekijk kaart

Verankerd in een principe van ‘theater voor hedendaagse creaties’, wil Théâtre de la Vie een ontmoetingspunt zijn tussen kunstenaars en het publiek. Met gevoel voor de werkelijkheid van vandaag, verwelkomt Théâtre de la Vie zowel klassiek werk als moderne klassiekers. De verschillende genres zijn een weergave van de rijkdom en artistieke diversiteit in Franstalig België.

Zie The Gospel According to Jesus, Queen of Heaven by Queen Jesus Productions in Théâtre de la Vie op donderdag 13 juni 2019.

 

 

Zinnema

Zinnema.jpg

Veeweidestraat 24 – 2
1070 Anderlecht
www.zinnema.be

Bekijk kaart

De deuren van Zinnema staan wijd open voor amateurkunstenaars die graag willen openbloeien binnen de rijke en diverse sferen van een grootstad. Zinnema moedigt kunstenaars aan om diep in zichzelf op zoek te gaan en inspiratie te vinden op vertrouwd en onbekend terrein. Het is een professionele thuis voor projecten en ook een platform voor ondersteuning en samenwerking.

Zie Douglas by Robbie Synge in Zinnema op vrijdag 14 juni 2019.

 

 

Recyclart

Recyclart.jpg

Manchesterstraat 13-15
1080 Sint-Jans-Molenbeek
www.recyclart.be/

Bekijk kaart

Recyclart is een vzw die projecten ondersteunt in de sociale economie. Recyclart beheert een multidisciplinair kunstencentrum, een bar & restaurant en een hout- & metaalatelier. Recyclart legt geen hiërarchie op aan disciplines en verdedigt kunst die net zo goed academisch als populair kan zijn. Recyclart ziet kunst als een politiek instrument, dat ons doet nadenken over onze samenleving en dat ons helpt om echte sociale cohesie te creëren in de stad. Daarvoor bouwt het bruggen tussen allerlei culturen, sociale lagen en werelden. Een belangrijk deel van de programmatie bij Recyclart focust op het presenteren van en werken met de nieuwe stedelijke culturele bewegingen die ontstaan in Europa en andere delen van de wereld.

Zie (I Could Go On Singing) Over the Rainbow van FK Alexander op vrijdag 14 juni 2019.

Kom naar de Made in Scotland Festival Closing Party.