Made in Scotland Festival

Dans, theater en muziek van Edinburgh Festival Fringe, voorgesteld in Brussel.

Dinsdag 11 – vrijdag 14 juni 2019

Sint-Gorikshallen
De Kriekelaar
Beursschouwburg
Théâtre de la Vie
Zinnema
Recyclart

 

 
1280px-Halles_St_Gery.png

Made in Scotland Festival brengt zes dans-, theater- en muziekvoorstellingen van het Edinburgh Festival Fringe naar Brussel. Van 11 tot 14 juni nodigen we je uit op een van onze partnerlocaties om er kennis te maken met de dynamische en rijke microkosmos van de hedendaagse cultuur in Schotland. Beleef samen met ons een reeks voorstellingen die even intiem als uitdagend zijn, suggestief en radicaal, relevant en grappig. Alle tickets voor de voorstellingen en activiteiten zijn gratis en te verkrijgen via de website vanaf 9 mei 2019.

We sloegen de handen in elkaar met de Sint-Gorikshallen in het centrum van Brussel, waar je de hele week overdag talks, workshops en allerlei activiteiten kan bijwonen. ‘s Avonds wordt het een plek om elkaar te ontmoeten, samen te komen en iets te drinken na de voorstelling, tot laat in de avond.

Het Made in Scotland Festival wordt gehouden na het laatste optreden op 14 juni in stijl afsluiten, met een slotfeest op de nieuwe locatie van Recyclart in de Manchesterstraat. Op het programma staan dj’s uit Schotland en Brussel, en we nodigen iedereen uit om met ons te komen vieren.

Ontdek het programma, boek je tickets, kom naar ons slotfeest, iedereen is welkom.

 

 

PARTNERS

Het festival is een productie van The Edinburgh Festival Fringe Society met de steun van het Scottish Government, het programma vormt een reflectie van het bruisende, diverse en vernieuwende podiumwerk van Schotland op dit moment. De zes voorstellingen kregen steun van de Made in Scotland Showcase tijdens Edinburgh Festival Fringe of Made in Scotland Onward Touring Fund. Made in Scotland is een samenwerkingsproject van de Edinburgh Festival Fringe, Creative Scotland, Federation of Scottish Theatre en Scottish Music Centre, met de steun van Scottish Government’s Edinburgh Festivals Expo Fund.